Gastenboek

Wat vonden enkele gasten van onze vakantiewoning: 

We hebben ons goed geamuseerd hier op Kampenhof.  Ons Mila (5 jaar) vond de hondjes leuk, geboorte van het kalfje en natuurlijk het pap geven.  De vakantiewoning is mooi ingericht en alles is aanwezig.  Het kleine poesje kwam ons altijd gezelschap houden als we buiten zaten.  De eieren en de melk waren zeer lekker! We komen zeken nog eens terug om te fietsen.     

Nico, Ise, Luca, Rune, Mila , uit Puurs

 

Het was hier fantastisch om te verblijven! Ideale logeerplaats voor uitstappen naar o.a. Bokrijk, Blote voetenpad, Toverland, en andere mooie Limburgse plaatsjes.  De kinderen vonden het fantastisch dat ze mochten meehelpen op de boerderij, in de tractor meerijden en elke dag lekkere verse melk.  Rune adopteert hierbij kalfje 7320 officieel.

Liesbeth, Christof, Iluna en Rune uit Denderleeuw

 

In het Kampenhof zijn we terecht gekomen in een oase van hartelijkheid en vriendelijkheid.  Niets is Danny en Linda teveel om hun gasten naar de zin te maken.  Kakelverse eitjes en verse melk zijn de kers op de taart.  Het mooi en goed ingerichte huisje heeft ons van bij het begin aangenaam verrast.  Ook de dieren staan hier op een goede stal.  De hondjes Loebas en Snoopy alsook de poes Puk zorgden voor extra animatie.  Danny en Linda van harte dank voor de fijne week die we hier hebben doorgebracht.

Guy en Ria, uit Willebroek

 

Bedankt voor deze prachtige locatie.  We hebben hier een paar leuke dagen beleefd.  Vele mooie, goed aangegeven wandelroutes.  De moeite waard om nog eens langs te komen. (Zeker voor de lekkere melk!)

Tom, Cinthy, An, Bennert, Wout uit Roeselare

 

We verbleven hier 10 dagen en het was een fantastische tijd!  Onze jongens hebben genoten van het boerenleven.  Vanaf nu zijn ze expert in het koeien voederen en melken, met  (Danny met de) tractor (mee)rijden, geitjes voederen, eieren rapen en de hond snoopy uitlaten.  Victor bedankt Kato voor de lessen rollerskaten en Michiel en Felix zullen de tractors en de gocarts niet snel vergeten.  Speciale dank naar boer Danny die met veel engelengeduld elke keer de kinderen echt entertainde!

Fam. De Bauw – De Ridder, uit Opwijk

 

Bedankt voor het aangename verblijf. Het meest opvallende was de rust en stilte in het gebied. Overigens een heel goeie ligging tussen 3 mooie wandelgebieden: Kempens Broek, Hoge Kempen en de Maasvallei.

Franky, Jeaninne, Gaby, Gisèle, uit Brugge

 

We kwamen voor het eerst naar Limburg, we waren aangenaam verrast.  Zo een vlak land, waar vele mensen fietsen. We genoten van de gastvrijheid van Danny en Linda, lekkere melk, verse eieren, een mooi ingerichte vakantiewoning.  Wij dat waren 6 personen: ouders die in Lennik wonen, 1 dochter, ook uit Lennik, 1 dochter in Colorado (USA) Leadville, 1 dochter en kleinzoon uit Berlijn.  We hadden veel plezier, genoten van elkaars gezelschap, bezochten Maaseik, Thorn, Neeroeteren en Beringen, 4 goed gevulde dagen.

Fam. Ryckaert uit Lennik

 

Dank je wel voor enkele dagen rust en genieten van de streek.  We hebben gewandeld, gefietst, het weer vier mee!  De vakantiewoning is mooi, gezellig!

Groeten, Rita en Willy uit Roeselare

 

Bedankt voor de lieve, hartelijke ontvangst; we hebben ook genoten van de chocolade koetjesrepen, … dat was lang geleden, dat we daarvan gesnoept hebben.  Ook de verse eitjes en verse melk waren zeer welkom.  Een mooi gedecoreerde woning waarin men zich direct thuisvoelt.  Een belangrijk toemaatje vonden we de toelichting i.v.m de werking van de melkveeboerderij.  Wat vooral in het oog sprong was de properheid zowel binnen de stallen als erbuiten.  Een goede tip was ook het restaurant d’Olivio in Neeroeteren.  We hebben er van een lekkere maaltijd genoten, men was er niet karig met de porties.

Kaat, Guido en Tim uit Deurne

 

Onze (klein)zoon Loïc heeft een topweek beleefd!  Niet alleen dankzij de traptractoren, de trampoline en het talrijke speelgoed, maar vooral dankzij het  dagelijkse ochtendritueel met Danny!  Elke ochtend stond hij ongeduldig te luisteren naar het starten van de motor van de tractor.  Dat was immers het startsein om Danny te kunnen gaan helpen met het voederen van de koeien.  Bedankt voor de gastvrijheid, de eitjes en de superlekkere melk. Wij komen terug.

Fam. Coen – Verswijvelen uit Oostduinkerke

 

We hebben genoten van ons verblijf in Kampenhof. In het huis was alles aanwezig.  het was boeiend om met Danny de boerderij te leren kennen.  Iedere morgen liepen we ons rondje in de mooie omgeving.  we vonden er de “rust” die we zochten.

Jo en Sabine & Aiko uit Zonnebeke

 

Wat een heerlijk plekje hebben jullie hier!  Heerlijke paar dagen gehad. Alles was in orde.  Heerlijk schoon en alles wat je nodig hebt voor een paar nachten is hier.  Ook geweldig gewandeld in de buurt, echt een mooi gebied.  Uitgerust en wel, een dikke groet

Jan, Fenna, Francize, Maurits, Philip en Hugo

 

Het is leuk om hier terug te zijn, maar dit keer zonder de kinderen. We hebben gevonden waarvoor we terug zijn gekomen; totale rust voor ons.  We kunnen er weer tegenaan.  We zien jullie terug in juli voor onze vakantie met de kinderen erbij! Ze kijken er echt al naar uit om terug te komen.

Groetjes Paul en Vicky, uit Rijkevorsel

 

Voor ons onbekend een boerderijvakantie!   Maar samen met dochter, zoon en schoondochter genoten.  De kleinzoon heeft vele nieuwe ervaringen opgedaan.  Toffe babbels gehad met Linda en Danny.  Heel veel bewondering voor de nette boerderij.  We wensen hen dan ook nog heel veel geluk met de dieren en met de mensen die gebruik maken van het huisje.  de natuur liet ons ook hele mooie plaatsjes ontdekken.  Het was een deugddoende vakantie.  

Veel Liefs, Angela, René, Maarten en Sanne Ann en Klaas, uit Bouwel

 

Wij zijn 6 dames uit Nederland en fietsen van ‘s-Hertogenbosch naar Luxemburg. Onze mannen komen daarheen met de campers!  Hier heerlijk overnacht!

6 fietsende dames, uit ‘s-Hertogenbosch

 

 

Langs deze weg willen wij u laten weten dat we hier een fantastisch weekend hebben mogen doorbrengen! Alles was in orde en de stijl van het vakantiehuis is prachtig.  Jullie mogen er fier op zijn.

Vital en Claire

 

Wij zijn fan van jullie verblijf en concept.  De kids vonden het super om mee te mogen helpen/werken op de boerderij en te mogen staan op de aanhangwagen van de tractor.  De melk en de eitjes gingen hier ook vlotjes binnen bij groot en klein + lekker ontbijt!  De fietsroute die we deden was ook prachtig tussen de mooie herfstkleuren.  Bedankt en tot de volgende keer!

Aline, Dimitri, Tibo en Loic

 

 

Wij hadden een uiterst fijne week hier in jullie huisje. Mooi gelegen om in de 4 windstreken te gaan fietsen. De bossen konden ons het meest bekoren, maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak. We waren ook zeer tevreden over het huisje zelf. Goed uitgeruste keuke, goede bedden, fijn terras. De geiten en de koppen zullen misschien wel wat bijgekomen zijn, want ons papa vond het leuk om die even bourgondisch te voederen als we zelf deden. Bedankt voor de dagelijks verse melk (och god wat zullen we dien missen) en de lekkere eitjes. Als het van ons afhangt…. tot binnen een paar jaar nog eens.

Lieve groetjes, … Patricia, Monique en Wilfried