Gastenboek

Wat vonden enkele gasten van onze vakantiewoning: 

We hebben ons goed geamuseerd hier op Kampenhof.  Ons Mila (5 jaar) vond de hondjes leuk, geboorte van het kalfje en natuurlijk het pap geven.  De vakantiewoning is mooi ingericht en alles is aanwezig.  Het kleine poesje kwam ons altijd gezelschap houden als we buiten zaten.  De eieren en de melk waren zeer lekker! We komen zeken nog eens terug om te fietsen.     

Nico, Ise, Luca, Rune, Mila , uit Puurs

 

Het was hier fantastisch om te verblijven! Ideale logeerplaats voor uitstappen naar o.a. Bokrijk, Blote voetenpad, Toverland, en andere mooie Limburgse plaatsjes.  De kinderen vonden het fantastisch dat ze mochten meehelpen op de boerderij, in de tractor meerijden en elke dag lekkere verse melk.  Rune adopteert hierbij kalfje 7320 officieel.

Liesbeth, Christof, Iluna en Rune uit Denderleeuw

 

In het Kampenhof zijn we terecht gekomen in een oase van hartelijkheid en vriendelijkheid.  Niets is Danny en Linda teveel om hun gasten naar de zin te maken.  Kakelverse eitjes en verse melk zijn de kers op de taart.  Het mooi en goed ingerichte huisje heeft ons van bij het begin aangenaam verrast.  Ook de dieren staan hier op een goede stal.  De hondjes Loebas en Snoopy alsook de poes Puk zorgden voor extra animatie.  Danny en Linda van harte dank voor de fijne week die we hier hebben doorgebracht.

Guy en Ria, uit Willebroek

 

Bedankt voor deze prachtige locatie.  We hebben hier een paar leuke dagen beleefd.  Vele mooie, goed aangegeven wandelroutes.  De moeite waard om nog eens langs te komen. (Zeker voor de lekkere melk!)

Tom, Cinthy, An, Bennert, Wout uit Roeselare

 

We verbleven hier 10 dagen en het was een fantastische tijd!  Onze jongens hebben genoten van het boerenleven.  Vanaf nu zijn ze expert in het koeien voederen en melken, met  (Danny met de) tractor (mee)rijden, geitjes voederen, eieren rapen en de hond snoopy uitlaten.  Victor bedankt Kato voor de lessen rollerskaten en Michiel en Felix zullen de tractors en de gocarts niet snel vergeten.  Speciale dank naar boer Danny die met veel engelengeduld elke keer de kinderen echt entertainde!

Fam. De Bauw – De Ridder, uit Opwijk

 

Bedankt voor het aangename verblijf. Het meest opvallende was de rust en stilte in het gebied. Overigens een heel goeie ligging tussen 3 mooie wandelgebieden: Kempens Broek, Hoge Kempen en de Maasvallei.

 

Franky, Jeaninne, Gaby, Gisèle, uit Brugge